Καμπάνια Pay Per Click (PPC)

Με την καμπάνια Pay per Click, τοποθετούμε την διαφήμισή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησής, με στρατηγική δυναμική που αποδίδει

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Pay Per Click (PPC)

Είμαστε οι καλύτεροι στο να δημιουργούμε βραβευμένες καμπάνιες Pay Per Click (PPC) στο Google AdWords, το Bing, το Facebook, το LinkedIn, το Twitter και το YouTube.

Επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών

Οι λέξεις-κλειδιά στις οποίες στοχεύετε (και πληρώνετε) πρέπει να είναι συγκεκριμένες και στοχευμένες με το προϊόν που προσφέρετε στην ιστοσελίδα σας. Στην CMD θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά για να πάρετε το μέγιστο από την διαφήμιση σας.

Συνεχιζόμενη ανάλυση

Είτε τρέχετε μια καμπάνια στο Google Adwords είτε μια διαφήμιση στο Facebook, είναι σημαντικό να δημιουργούμε τις κατάλληλες αναφορές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εντοπίσουμε τι λειτουργεί καλύτερα για την επίτευξη των στόχων σας και να βελτιστοποιούμε τις καμπάνιες σας με βάση τα ευρήματα αυτά σε τακτική βάση.

Συγχρονισμός

Η διαφήμιση με PPC σας επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις σας μόνο σε ώρες αιχμής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να γίνετε η μέγιστη προβολή κατά τις ώρες αυτές.

Δημιουργία Landing Page

Κάθε σελίδα προορισμού (Landing Page) πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να βελτιστοποιείται για τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε οδηγούν τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Κάθε σελίδα προορισμού (Landing Page) θα πρέπει να είναι σχετική με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καμπάνιας.

Διαφήμίσεις με Video

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους εικονολήπτες, που σκηνοθετούν, βιντεοσκοπούν και παρουσιάσουν βίντεο παρουσίασης υπηρεσιών και προϊόντων. Επιπρόσθετα, μπορούμε να δημιουργήσουμε τρισδιάστατα 3D animation video.

Η στρατηγική προβολής σχεδιάζεται με σκοπό να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας, βασιζόμενοι στις συνθήκες της αγοράς. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες μεθόδους διαφήμισης για καμπάνιες. Προβολής στην κορυφή των αποτελεσμάτων με κείμενο, βίντεο, εικόνα, γραφικές αναπαραστάσεις σε Google, Facebook, Youtube.

Φέρουμε αποτελέσματα που αποδίδουν στην επιχείρηση σας έχοντας έλεγχο προϋπολογισμού και ανάλυση απόδοσης. Παρακολουθούμε καθημερινά τις καμπάνιες των πελατών μας και τις αναπροσαρμόζουμε με σκοπό την μείωση των εξόδων προβολής.

Πείτε μας για την δικιά σας ιστοσελίδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και λάβετε την μέγιστη απόδοση των χρημάτων σας στη διαφήμιση.

Close Menu