Τοπικό SEO

Το τοπικό SEO φέρνει τους πελάτες της περιοχής σας στην πόρτα σας.

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Τοπικό SEO

Με τον όρο Τοπικό SEO (Local SEO) αναφερόμαστε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις για όλες τις μορφές τοπικής αναζήτησης. Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται επισκεψιμότητα από την τοπική κοινότητα πελατών και χρηστών. Έτσι φροντίζουμε στον κλάδο σας η επιχείρησή σας να εμφανίζεται στην κορυφή.

Το γραφείο μας παρέχει την δυνατότητα προσαρμοσμένης στρατηγικής με στόχο την γεωγραφική θέση της επιχείρησης, ξεκινώντας από τα Social Media, την ιστοσελίδα ή e-shop. Οι τεχνικές είναι όλες δοκιμασμένες και εξαιρετικά αποδοτικές, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι οργανικό και δεν απαιτεί διαφήμιση με PPC (Pay Per Click).

Τρέχουμε όσα σενάρια και δοκιμές χρειάζεται για να επιτύχουμε τον στόχο μας, με σκοπό να φτάσουμε στην κορυφή των τοπικών αναζητήσεων. Δημιουργούμε προφίλ σε όλα τα τοπικά διαδικτυακά site, καταλόγους και ομάδες.

Responsiveness

Επιπρόσθετα, φροντίζουμε η αναζήτηση να αποδίδει αντίστοιχα και στις συσκευές smartphone και tablets. Έτσι, προσεγγίζουμε ακόμα περισσότερους χρήστες.

Στοχευμένη Προσέγγιση

Αναλύουμε την τοπική αγορά και δημιουργούμε στρατηγική η οποία αποσκοπεί να καλύψει τις ανάγκες σας και να πετύχει τους στόχους σας. Η ομάδα μας συντηρεί τις τοπικές αναρτήσεις ενημερωμένες και βελτιστοποιημένες έτσι ώστε να προσεγγίζουμε με υψηλή συχνότητα τους νέους πελάτες.

Τοπικό SEO

Πείτε μας για την δικιά σας Ιστοσελίδα!

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα από τον προϋπολογισμό της διαφήμισης σας και ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας.

Close Menu