Search Engine Optimization

Στην CMD ειδικευόμαστε στη βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης Search Engine Optimization (SEO) – βοηθώντας τους πελάτες μας να κερδίσουν επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους στο διαδίκτυο.

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Search Engine Optimization (SEO)

Οι SEO υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Οργανική αναζήτηση, On-Page SEO, Link Building, Έρευνα λέξεων-κλειδιών / Έκθεση Στρατηγικής και Δραστηριότητας.

Επενδύουμε στα οργανικά αποτελέσματα

Μία ολοκληρωμένη και αποδοτική στρατηγική βελτιστοποίησης ιστοσελίδων με SEO, συνδυάζει 4 στοιχεία.

  • Έλεγχος υπάρχουσας ιστοσελίδας ή ενίσχυση κατά την δόμηση νέας ιστοσελίδας.
  • Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας καλύπτοντας τις τεχνικές απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης.
  • Content marketing για την προώθηση κατάλληλου περιεχομένου με την κατάλληλη μέθοδο.
  • Ενίσχυση δημοτικότητας ιστοσελίδας με την μέθοδο του Link Building & Social Marketing.

Έλεγχος & Μελέτη

Οι τεχνικές απαιτήσεις που σχεδόν σε μηνιαία βάση ανακοινώνει η Google, καθιστούν πολύ απαιτητικό το έργο των υπεύθυνων για το Search Engine Optimization. Ο κύριος στόχος είναι να καταλαβαίνει ο αλγόριθμος της Google, τι ακριβώς αναγράφεται και απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας (η διαδικασία του crawling, γίνεται από αυτοματοποιημένο λογισμικό βασισμένο σε ένα εξειδικευμένο αλγόριθμο).

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Είναι πολύ σημαντικό να παρέχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας. Πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε λεπτομερείς περιγραφές για κάθε προϊόν με έναν καθαρό και συνοπτικό τρόπο.
Εάν ένας πελάτης δεν μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες προϊόντος που αναζητά, ενδέχεται να αισθάνεται πολύ αβέβαια για να ολοκληρώσει την αγορά του. Όταν τα προϊόντα, τα μεγέθη ή τα χρώματα έχουν εξαντληθεί, επιτρέπουμε στους πελάτες να εγγραφούν με το e-mail τους, για να ενημερωθούν για το πότε το προϊόν που αναζητούν θα γίνει διαθέσιμο. Με αυτόν τον τρόπο είναι λιγότερο πιθανό να πάνε σε έναν ανταγωνιστή και δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Content Marketing

Πρόσφατα διαπιστώνουμε πως το περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα. Αυτό όμως είναι σημαντικό, γιατί πρέπει να παρουσιάζουμε την πληροφορία όταν την ζητά ο χρήστης με τον πιο άμεσο τρόπο. Μιας και η Google αποσκοπεί στην σωστή ενημέρωση του χρήστη από μία ιστοσελίδα, εμείς αναλαμβάνουμε να προσαρμόσουμε ή να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δημοτικότητα & Αναγνωρισιμότητα

Η πραγματική ανταμοιβή στο διαδικτυακό marketing, έρχεται με την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, μέσω των τακτικών εμφανίσεων στα αποτελέσματα της Google καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, ενισχύουμε την δημοτικότητα της ιστοσελίδας, με την δημιουργία διασυνδέσεων με URL τα οποία καταλήγουν στην ιστοσελίδα σας. Ενω πάραλληλα, δημιουργούμε το απαραίτητο buzz στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας όλες τις παραπάνω μεθόδους.

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για να βγαίνει μπροστά στα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης είναι θεμελιώδης για την επιτυχία της επιχείρησης σας. Με το SEO θα κερδίσετε στην ιστοσελίδα σας υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Σας προσφέρουμε μια πλήρη αναφορά κατάταξης λέξεων-κλειδιών SEO και μια αναφορά προφίλ συνδέσμων (links) πληροφοριών ευρετηρίου ιστοσελίδας. Η ομάδα μας με επίκεντρο τον πελάτη θα βελτιώσει τη ροή της επισκεψιμότητας σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα υψηλής ποιότητας προσιτό πακέτο. Αφήστε τα υπόλοιπα σε μας, καθώς οι ειδικοί μας εκπαιδεύονται με τις πιο πρόσφατες οδηγίες από όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yandex και το Yahoo.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization & Μετατροπές

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο συχνά παραβλέπεται είναι οι μετατροπές. Μετατροπή θεωρούμε την διακασία όπου μία απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, καταλήγει σε πωλήσεις.

Στατιστικά

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο για την συγκέντρωση και παρακολούθηση της πορείας είναι τα στατιστικά μέσω του Google Analytics & λοιπών προϊόντων λογισμικού. Δημιουργούμε αναφορές για όλες τις απαραίτητες μετρήσεις, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχημένη εφαρμογή της στρατηγικής μας.

Μελέτη Ηeatmap

Η ενοποίηση του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας είναι μια τέχνη. Η μελέτη heatmap μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι ο χρήστης βρίσκει σημεία ενδιαφέροντος για διαδραστικότητα στη βέλτιστη μορφή.

Πείτε μας για την δικιά σας Ιστοσελίδα!

Η ομάδα μας με τους SEO experts, είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας για την επιτυχημένη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Close Menu