Εταιρική και ψηφιακή ανάλυση

Μια επιτυχημένη ψηφιακή στρατηγική βασίζεται σε μια σωστή ανάλυση της ιστοσελίδας και της επιχείρησής σας.

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Εταιρική και ψηφιακή ανάλυση

Ανάλυση Ιστοσελίδων

Κάνουμε ολοκληρωμένη ανάλυση, έλεγχο και ανάλυση της ιστοσελίδας και των συνοδευτικών προωθητικών ενεργειών σας για να κατανοήσουμε πλήρως τον κλάδο σας. Επίσης βρίσκουμε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σε σχέση με τους κύριους ανταγωνιστές σας.

Με την διαδικασία της ανάλυσης εντοπίζουμε και διορθώνουμε τυχόν εμπόδια στην απόδοση της ιστοσελίδας. Έτσι, δημιουργούμε βάσεις για τις ευρύτερες ενέργειες ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing). Η πλήρης ανάλυση παρέχει ολοκληρωμένες συστάσεις σχεδιασμού (UX – UI), στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου (content marketing) και ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην υποστήριξη των επιχειρησιακών αναγκών και στόχων σας. Επίσης, μας επιτρέπει να ορίσουμε και να καθορίσουμε τους κατάλληλους στόχους που παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξατομικευμένες καμπάνιες marketing.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας κατά την καθιέρωση στόχων για την ηλεκτρονική τους δραστηριότητα. Η ομάδα έμπειρων αναλυτών μας, χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών δοκιμασμένων εργαλείων, πόρων και τεχνικών για μια ακριβή ανάλυση της επιχείρησής σας, των πελατών και του ανταγωνισμού. Στο τέλος της ανάλυσης και του ελέγχου μας, υποβάλλουμε μια συνολική έκθεση σχετικά με τα ευρήματά μας, η οποία περιλαμβάνει σαφείς και ενημερωμένες συστάσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Στρατηγική απόδοσης

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στις αναφορές που σας παραδίδουμε, σας προσφέρουν πλήρη διαφάνεια και βελτιώνουν στη συνέχεια την τρέχουσα στρατηγική απόδοσης της καμπάνιας σας ή της στρατηγικής marketing.

Projects optimizing behavior

Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε αποτελεσματικά το πλάνο στρατηγικής, ενώ βελτιστοποιούμε το σχεδιασμό νέων ψηφιακών τεχνολογιών για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Όλα είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και να ικανοποιούν τις επιχειρηματικές ανάγκες και τους εμπορικούς στόχους κάθε πελάτη μας.

Προσφέρουμε αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο, αναλύσεις υπο-σελίδων, ανάλυση αγοράς, έλεγχο περιεχομένου, ανάλυση ανταγωνιστών, ανάλυση πελατών και ανάλυση επιρροής. Δημιουργούμε επίσης “personas“, ο οποίος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κατανοήσετε τις ανάγκες των χρηστών σας, δίνοντας προτεραιότητα στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα της εξατομικευμένης στρατηγικής σας. Μερικά από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του προγράμματος αναλύσεων περιλαμβάνουν:
  • Προσαρμοσμένα φίλτρα
  • Αυτοματοποιημένες εργασίες
  • Παρακολούθηση συμβάντων
  • Οπτικοποίηση απόκτησης
  • Υποβοηθούμενες μετατροπές
  • Ροή επισκεπτών
Καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες που εξαρτώνται από το τι χρειάζεται η εταιρεία σας.

Πείτε μας για την δικιά σας Ιστοσελίδα!

Αποκτήστε μια επαγγελματική ανάλυση και έλεγχο της στρατηγικής σας ειδικά προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Close Menu