Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Τα Έργα μας
atmosfaira-κατασκευή-eshop-cmd-digital-agency

Atmosfaira

H Atmosfaira αποτελεί την κορυφαία στην Ελλάδα εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σχεδιάσαμε και ηλοποιήσαμε την στρατηγική του SEO με το τελικό αποτέλεσμα την πρώτη σελίδα Google!
enaleia-cmd-digital-marketing-agency

Enaleia

H Enaleia, μία από τις πρωτοπόρες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού, μας ζήτησε να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα της με σκοπό την αύξηση πωλήσεων.

boxaki-cmd-κατασκευή-ιστοσελίδων

Boxaki

Το boxaki αποτελεί μία startup με ταιράστιες προσδοκίες. Σχεδιάσαμε και να αναπτύξαμε την παρουσία τους σε Σουηδία, Γερμανία με την προοπτική ηλεκτρονικών πωλήσεων.

greece-confidential-κατασκευή ιστοσελίδων-ξενοδοχείων

Greece Confidential

H GreeceConfidential, μία από τις αναπτυσσόμενες startup στον χώρο του τουρισμού, μας ζήτησε να ανανεώσουμε την διαδικτυακή της παρουσία, έτσι ώστε να αυξήσει τις κρατήσεις.

σχεδιασμός-λογοτυπου-star-hotel-cmd-digital-agency

Σχεδιασμός Λογότυπου Star Hotel

Η διαδικασία για το σχεδιασμό λογότυπου μας επιτρέπει να αποδόσουμε στο μέγιστο τις ιδέες μας. Έτσι βασιστήκαμε στα δύο βασικά στοιχεία που κάνουν το Star Hotel να ξεχωρίζει στην Σαντορίνη.

LIQUID-PUFF-κατασκευή-eshop-cmd-digital-agency

LIQUID PUFF

H LIQUID PUFF είναι εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην οποία σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το ηλεκτρονικό της κατάστημα με στόχο την εξαίρετη αισθητική και την εύκολη παρουσίαση των προϊόντων.

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι τέχνη, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Το πάθος μας είναι η καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο!

Close Menu