Managed WordPress Hosting

Managed WordPress HostingManaged WordPress Hosting

Για την επιτυχία της επιχείρησή σας online σήμερα, θα πρέπει να ζυγίζετε όλα τα πράγματα. Τα πάντα, ξεκινώντας από το marketing plan, τη φιλοξενία ιστοσελίδων, το social marketing plan, τη διαφήμιση, τη δημιουργία περιεχομένου κλπ. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν γρήγορα πολύ αγχωτικά tasks. Με αυτό το άρθρο, θέλουμε να διερευνήσουμε γιατί η επιλογή μιας διαχειριζόμενης υπηρεσίας φιλοξενίας WordPress (managed hosting), σε αντίθεση με έναν κοινό κεντρικό υπολογιστή ή μικρό VPS, μπορεί να είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορείτε να κάνετε καθώς αφορά την ιστοσελίδα σας. Η ιστοσελίδα σας αξίζει τον καλύτερο δυνατό πλάνο φιλοξενίας και ένα managed WordPress hosting μπορεί να σας βοηθήσει.

Τι διαχειρίζεται το WordPress Hosting;

Έτσι πρώτα απ ‘όλα, τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι διαχειρίζεται το WordPress hosting και πώς είναι διαφορετικό από το κοινόχρηστο (shared hosting) ή το κάνουμε μόνοι σας (DIY) hosting; Για να το εξηγήσουμε καλύτερα, ας χωρίσουμε τον γενικό σύνολο στο διαδίκτυο στα τρία τυπικά πακέτα φιλοξενίας που συνήθως βλέπουμε:

Κοινόχρηστη φιλοξενία WordPress

Το πρώτο είναι συνήθως αυτό που οι περισσότεροι ξεκινούν το οποίο επιλέγουν με βάση το χαμηλό κόστος. Συνήθως, αυτοί ανήκουν στην κατηγορία που χτίζουν για πρώτη φορά ιστοσελίδα και έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό και πρέπει να κρατούν τα πράγματα όσο το δυνατόν φθηνότερα. Τα κοινά πακέτα φιλοξενίας κυμαίνονται συνήθως από 3 έως 25 δολάρια το μήνα. Δεν είναι κακό να ξεκινήσετε με shared hosting, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

  • Συνήθως σε αυτό το πλάνο δεν βγαίνουν τα νούμερα. Διότι, με μηνιαίο κόστος τα 3€, δεν δημιουργούνται πραγματικά έσοδα για την εταιρία φιλοξενίας της ιστοσελίδας. Ειδικά όταν ζητήσετε support. Ένας τρόπος που μπορεί να αποφέρει περισσότερα χρήματά γίνεται μέσω της αναδιανομής και των κρυφών χρεώσεων. Αυτά τα upsells περιλαμβάνουν πράγματα όπως έξοδα τεχνικής υποστήριξης, πιστοποιητικά SSL κ.λ.π.
  • Για να κερδίσουν χρήματα, οι περισσότερες εταιρίες hosting προσφέρουν αυτό που αποκαλούν το πακέτο “απεριόριστων πόρων”. Ίσως το έχετε δει όλοι. Λοιπόν, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στον πραγματικό κόσμο ως απεριόριστοι πόροι. Έτσι, γεμίζουν τους servers με μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων, καταναλώνουν τους πόρους τα πιο απαιτητικά website. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί τους χρήστης σε έναν φαύλο κύκλο μεταξύ φθηνών πακέτων, μεταξύ εταιριών.

Διαχείριση Φιλοξενίας WordPress (Managed WordPress Hosting)

Η κατηγορία των ανθρώπων που επιλέγουν managed hosting, είναι συνήθως μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, blogs υψηλής επισκεψιμότητας και εταιρείες που αναζητούν εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress για επιχειρήσεις. Αυτή η ομάδα συνειδητοποιεί ότι μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι μια καλή επένδυση επειδή εξοικονομεί από το χρόνο και συνήθως προσφέρει καλύτερες επιδόσεις αφού είναι καλά προσαρμοσμένη για το CMS. Τα πακέτα για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress συνήθως κυμαίνονται οπουδήποτε από 25€ έως 150€ το μήνα ή περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος του site σας και τις ανάγκες σας. Μεγάλες εταιρείες όπως η jQuery, η Plesk, η Dyn και η NGINX χρησιμοποιούν το WordPress για να φιλοξενήσουν την ιστοσελίδα τους.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε managed WordPress Hosting

Τώρα ακριβώς επειδή χωρίσαμε τους ανθρώπους σε δύο διαφορετικές ομάδες παραπάνω δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα πάντα ο σωστός τρόπος να επιλέξουμε. Θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας. Ίσως να ξεκινήσετε με τη μέθοδο dedicated hosting και να αναβαθμίσετε σε managed φιλοξενία μετά την ανάπτυξή της ιστοσελίδας σας. Δεν υπάρχει σωστό ή λαθος, αλλά ας μελετήσουμε τους λόγους για το πώς η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μπορεί να σας ωφελήσει σήμερα.

Support

Ο νούμερο ένα λόγος που πρέπει να επιλέξετε διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι η υποστήριξη. Συνήθως εταιρείες παροχής φιλοξενίας WordPress ασχολούνται μόνο με την πλατφόρμα WordPress. Αυτό σημαίνει ότι δεν ασχολούνται με το Cpanel, το Magento, το Drupal ή οποιοδήποτε άλλο είδος πλατφόρμας ή λογισμικού. Συνήθως οι ομάδες υποστήριξης που επικεντρώνονται σε μια κατηγορία και έχουν τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα.

Υψηλή απόδοση

Ο δεύτερος λόγος για να επιλέξετε έναν διαχειριζόμενο φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress είναι ότι ο server τρέχει configuration optimized για το WordPress. Αν πάτε με έναν κοινό κεντρικό υπολογιστή θα συναντήσετε συνήθως configurations non-optimized και θα χρειαστεί να περάσετε χρόνο εγκαθιστώντας το λογισμικό και τη βελτιστοποίηση για να αποκτήσετε τις ίδιες ταχύτητες που διαχειρίζεται το WordPress hosting τα οποία προσφέρει εξαρχής.

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Τι θα κάνατε αν ξαφνικά χάσετε τα πάντα; Θα πρέπει πάντα να είστε προετοιμασμένοι για το σενάριο χειρότερης περίπτωσης και αυτό περιλαμβάνει πάντα την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας. Μια καλή διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress πρέπει πάντα να περιλαμβάνει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας χωρίς πρόσθετη χρέωση. Με τους κοινόχρηστους κεντρικούς υπολογιστές περιλαμβάνονται συνήθως αντίγραφα ασφαλείας, αλλά στο πλάνο του υψηλότερου κόστους.

Συνήθως συμπεριλαμβάνονται δωρεάν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρης της εγκατάστασης, χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις. Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή μέσα από το WordPress. Μπορείτε επίσης να πάρετε χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας με ένα πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό είναι πολύ βολικό εάν ίσως εγκαταστήσετε κάτι καινούριο και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έσπασε τίποτα.

Conclusion

Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν πολλά οφέλη με την επιλογή διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πακέτα. Ναι, η διαχειριζόμενη φιλοξενία κοστίζει περισσότερα χρήματα, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίζετε ως επένδυση στην επιχείρησή σας. Πόσο αξίζει ο χρόνος, η ηρεμία και η ακεραιότητα των δεδομένων σας; Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τo web hosting για την επιχείρησή σας ή το blog σας, πατήστε στην επικοινωνία. Ας βοηθήσουμε να σας μεταφέρουμε στο επόμενο επίπεδο με ένα πλάνο Managed WordPress Hosting.

Μοιράσου το

Close Menu