Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε ασφαλή, αξιόπιστη και προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις.

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Ασφάλεια, Ταχύτητα και άμεση εξυπηρέτηση!

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι επιστήμη. Η δοκιμή και εφαρμογή με τεχνολογίες αιχμής είναι το πάθος μας. Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας. Η ταχύτητα και η εμπειρία της ομάδας υποστήριξής μας είναι η προτεραιότητά μας. Παρέχουμε βοήθεια ανεξάρτητα με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας, δωρεάν μεταφορά ιστοσελίδας και συνεχή υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Υποστήριξη

Διαχειριζόμαστε όλες τις τεχνικές εργασίες που σχετίζονται με την φιλοξενία ιστοσελίδων, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Αυτό περιλαμβάνει την κατοχύρωση domain name, προώθηση DNS, πιστοποιητικά SSL, φιλοξενία βάσεων δεδομένων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με αδιάκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Παρέχουμε ασφαλή υποδομή για την προστασία των δεδομένων σας μέσω δικτυακών firewall και σχεδόν 100% εγγύηση ότι ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα online και θα λειτουργεί.

υποστήριξη-φιλοξενίας-ιστοσελίδας

Αναβαθμίσεις

Ο ιστότοπός σας πρέπει να ενημερώνεται, να διατηρούνται ενημερωμένα τα πρόσθετα και να υποστηρίζεται σε τακτική βάση. Υπάρχουν αμέτρητες περιπλοκές που μπορεί να προκύψουν από μη επαρκή ρύθμιση του πακέτου φιλοξενίας, προβλήματα συνδεσιμότητας στη βάση δεδομένων, ανεπαρκής χειρισμός σε περίπτωση μεγάλου όγκου επισκεψιμότητας, βελτιώσεις για να συμβαδίζουν με τις ταχέως μεταβαλλόμενες τάσεις και μεθοδολογίες, ανανέωση πιστοποιητικών domain name και SSL, εγκαταστάσεις και πολλά άλλα.

Αναβαθμίσεις-φιλοξενία ιστοσελίδων cmd

Πακέτα υποστήριξης

Παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης για περισσότερα από 5 χρόνια, τόσο για ιστοσελίδες μικρού όγκου επισκεψιμότητας όσο και για μεγάλα e-shop με τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας.
Κατανοούμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας ποικίλλουν σημαντικά, έτσι προσφέρουμε πακέτα συντήρησης και υποστήριξης από μερικές ώρες το μήνα έως σε πολύ μεγαλύτερα πακέτα, σε ανταγωνιστικές τιμές.
Με αυτά τα πακέτα εγγυώμαστε πως είμαστε σε κατάσταση αναμονής για να σας βοηθήσουμε όταν θα το χρειάζεστε περισσότερο. Και εγγυώμαστε ότι οι επιχειρηματικές σας ανάγκες ικανοποιούνται άμεσα και με ασφάλεια.

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Ένας ιστότοπος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ηλεκτρονικών πωλήσεων, εάν λειτουργεί σωστά. Βεβαιώνουμε σε κάθε κατασκευή e-shop, πως το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αξιόπιστο και ότι έχει τη δυνατότητα να χειριστεί τυχόν μελλοντικές ανάγκες.
Το πακέτο φιλοξενίας σας θα πρέπει να προσαρμόζεται από τους τεχνικούς προγραμματιστές. Καθώς η επιχείρησή σας και οι παραγγελίες σας μεγαλώνουν και το πακέτο σας καθυστερεί την περιήγηση πολύ πιθανόν να μειώθούν οι πωλήσεις. Το αποτέλεσμα σε ένα ανεπαρκές πακέτο φιλοξενίας που δεν είναι κατάλληλο για να χειριστεί τον όγκο των επισκέψεων και των παραγγελιών που έρχονται, θα επηρεάσει αρνητικά τη φήμη σας και θα οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων.
Για αυτό εμείς σας παρέχουμε τις ποιο αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά.

Δωρεάν μεταφορά ιστοσελίδας!

Με την επιλογή ενός από τα πακέτα φιλοξενίας μας

Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας. Η έμπειρη ομάδα υποστήριξης μας δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Close Menu