Σχεδιασμός Λογότυπου

Επαγγελματικός σχεδιασμός λογότυπου με προσαρμοσμένα σχέδια στην κουλτούρα της επιχείρησης σας.
Λαμβάνουμε μια στρατηγική προσέγγιση στη δημιουργία μοναδικών σχεδίων.

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Σχεδιασμός Λογότυπου

Ξεχωρίστε απο τον ανταγωνισμό!

Στην CMD διαθέτουμε υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπων που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ένας δημιουργικός σχεδιασμός λογότυπου μπορεί να αυξήσει την επωνυμία σας και να αντιπροσωπεύσει την εταιρεία σας με ουσιαστικό τρόπο.

Σχεδιασμός λογότυπου – Διαδικασία:

Η περίπλοκη διαδικασία μας διασφαλίζει ότι ο σχεδιασμός του λογότυπου σας θα είναι επιτυχής.

Διαδικασία εξερεύνησης

Ο σχεδιασμός λογότυπου αρχίζει με την εξερευνητική φάση, όπου οι σχεδιαστές θα σας παρουσιάσουν διαφορετικά σχέδια λογότυπων για να κατανοήσουν τι λογότυπα σας αρέσουν και ποια όχι.

Σχετικές Λέξεις

Οι σχεδιαστές μας συγκεντρώνουν όλα τα επίθετα που έχουν αναφερθεί και σχεδιάζουν συνδέσεις από λέξη σε λέξη έτσι ώστε να μπορούν να αρχίσουν να αναγνωρίζουν έννοιες που θα εμπνεύσουν το σχεδιασμό λογότυπων.

Σκίτσα

Στη συνέχεια οι σχεδιαστές μας αρχίσουν να σχεδιάζουν σχέδια με το χέρι που είναι σχετικά με το τι θέλετε να αντιπροσωπεύει το σχέδιο του λογότυπου σας.

Σύνοψη

Όταν ολοκληρωθούν τα σχέδια, η ομάδα των σχεδιαστών μας θα τα εξετάσει μαζί με όλους τους υπευθύνους. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα λογότυπα που σχεδιάζουμε πληρούν τα υψηλά πρότυπα της εταιρίας μας.

Παρουσίαση στον Πελάτη

Οι σχεδιαστές μας θα συνθέσουν μια παρουσίαση για εσάς, παρουσιάζοντας τα κορυφαία 2 σχέδια λογότυπων σε μαύρο και άσπρο. Στη συνέχεια έχοντας ένα feedback από εσάς, θα κάνουμε τις απαιτούμενες αλλαγές για να προσαρμόσουμε τα σχέδια βάση των σχολίων σας.

Χρώματα

Αφού επιλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο λογότυπου, προσαρμόζουμε χρωματισμούς που ταιριάζουν στο brand σας προσεγγίζουμε με χρωματισμούς ευθυγραμμισμένους με την επιχείρηση σας.

Τελικό αποτέλεσμα

Η ομάδα μας δουλεύει με πάθος. Θέλουμε να καλύπτονται όλες σας οι ανάγκες και το τελικό λογότυπο να είναι τέλειο για να αντιπροσωπεύει στο έπακρο την επιχείρηση σας.

Υπηρεσία Επανασχεδιασμού Λογότυπου

Ανανέωση της επωνυμίας σας

Κάθε επιχείρηση δοκιμάζει αλλαγές στην τάση και το ύφος. Αυτό μπορεί να φανεί με τον καλύτερο τρόπο μέσω του λογότυπου μιας εταιρείας και του τρόπου με τον οποίο εξελίσσεται. Όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να μελετούν την ανανέωση και τον επανασχεδιασμό του λογότυπου τους. Οι γραφίστες μας μπορούν να δώσουν στη επιχείρηση σας μια ανανεωμένη εικόνα και αίσθηση.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Εκσυγχρονισμός

Οι γραφίστες μας συνεργάζονται μαζί σας για τον εκσυγχρονισμό του λογότυπου σας, διατηρώντας παράλληλα όλα εκείνα τα στοιχεία που εσείς και οι πελάτες σας έχουν συνηθίσει. Το λογότυπο που θα σας σχεδιάσουμε, θα είναι μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του παλιού λογότυπου και του νέου.

Rebrand με τη μέθοδο του επανασχεδιασμού

Με τον επανασχεδιασμό του λογότυπου σας, ανανεώνετε την επιχείρησή σας. Ένα ενημερωμένο, φρέσκο λογότυπο μπορεί να παρουσιάσει πολλά για την επιχείρηση σας. Το λογότυπό σας είναι η ταυτότητα σας. Με τον επανασχεδιασμό είναι σαν να αλλάζετε την εικόνα σας προς τους πελάτες σας, παρουσιάζοντας τη επιχείρηση σας σαν νέα.

Πείτε μας για το δικό σας Λογότυπο

Η ομάδα μας είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας για την επιτυχημένη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Close Menu