Πως να εμφανιζεται το site μου στο Google

Πως να εμφανιζεται το site μου στο GoogleΠως να εμφανιζεται το site μου στο Google: Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία μίας ιστοσελίδας. Μια ιστοσελίδα ορατή που την επισκέπτονται περισσότεροι χρήστες η οποία έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι και ποιο αποτελεσματική.

Στρατηγική λέξεων-κλειδιών

Οι λέξεις-κλειδιά είναι η αρχή του SEO. Τοποθετήστε σωστά τις λέξεις-κλειδιά σε τίτλους, μετα-περιγραφές, κεφαλίδες, υποσέλιδα, menu, ονόματα φωτογραφιών και βίντεο, περιγραφές προϊόντων και περιεχόμενο. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι οι λέξεις-κλειδιά προσφέρουν αξία στο κείμενο και δεν τοποθετούνται με λάθος τρόπο που κάνει την ανάγνωση ενός κειμένου μη φυσική. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά που έχετε ερευνήσει πρώτα και που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να είναι ανταγωνιστική.

Δημιουργήστε ένα σωστό sitemap

Για να λειτουργήσει σωστά το Search Engine Optimization και να γίνει σωστό crawling από την Google πρέπει να έχετε ένα σωστά δομημένο sitemap στην ιστοσελίδα σας. Τα sitemaps περιέχουν διευθύνσεις URL για τις σελίδες περιέχει η ιστοσελίδα σας έτσι ώστε όταν η Google διαβάσει το sitemap να μπορεί βρει που βρίσκετε το κάθε τι.

Βελτιώστε την ταχύτητα φόρτωσης

Οι ιστοσελίδες που αργούν να φορτώσουν διώχνουν τους χρήστες με συνέπεια αρνητικό αντίκτυπο στο Search Engine Optimization. Μειώστε αρνητικούς παράγοντες που καθυστερούν τον server που σας φιλοξενεί και επιβραδύνουν την ταχύτητα φόρτωσης. Μειώστε τις ανακατευθύνσεις (redirects), και συμπιέστε τον κώδικα της ιστοσελίδας. Αυτά είναι μερικά tips για να δείτε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας και κατα συνέπεια στο Search Engine Optimization.

Χρησιμοποιήστε συνδέσμους με το σωστό δρόμο.

Πάρα πολλοί εξερχόμενοι σύνδεσμοι (outbound links), κατεστραμμένοι σύνδεσμοι που δεν λειτουργούν επηρεάζουν τα αποτελέσματα του SEO. Παρέχετε συνδέσμους στην ιστοσελίδα σας που προσθέτουν αξία και βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. Θα πρέπει επίσης να καταργήσετε οι σπασμένους σύνδεσμους. Οι σύνδεσμοι που προσθέτουν αξία και οδηγούν την επισκεψιμότητα βελτιώνουν το SEO, αλλά οι κακοί σύνδεσμοι μπορούν να οδηγήσουν σε κυρώσεις.

Στην CMD ειδικευόμαστε στο Search Engine Optimization και μπορούμε να φτάσουμε την ιστοσελίδα σας, μέσω βέλτιστων πρακτικών, στην πρώτη σελίδα της Google!

Μοιράσου το

Close Menu