Μήπως το ξενοδοχείο σας χρειάζεται Instagram;

Social Media Marketing ξενοδοχείωνΕάν προσπαθείτε να ενισχύσετε τις κρατήσεις στο ξενοδοχείο σας και να δημιουργήσετε πιο ουσιαστική δέσμευση με την πελατεία σας, τότε απαιτείτε να χρησιμοποιείτε το Instagram.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το ξενοδοχείο σας, προσελκύετε νέους επισκέπτες και εδραιώνετε την παρουσία σας στην περιοχή σας.

Η χρήση του Instagram για το Social Media Marketing ξενοδοχείων θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο και να δείτε τις κρατήσεις σας να ανεβαίνουν.

Εάν πρόκειται να δημιουργήσετε μια στρατηγική κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Γιατί το Instagram είναι τόσο καλό για το marketing ξενοδοχείων;

Στον σημερινό εθισμένο κόσμο, όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να περιμένουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να αρχίσουν να βάζουν φωτογραφίες των διακοπών τους, το Instagram καθίσταται καταλληλότερο. Το Instagram έχει να κάνει με την επίδειξη – αφήνοντας τους ανθρώπους να δουν πού ταξιδεύετε, τι τρώτε και τι σας κάνει τόσο μοναδικό. Όταν ταξιδεύουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, θέλουν οι φίλοι και η οικογένειά τους να δουν που είναι μέχρι και που μένουν. Αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να κάνουν κράτηση στον ίδιο προορισμό – και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το Instagram διαθέτει επίσης τους κατάλληλους πελάτες στο διαδίκτυο. Οι μέσοι χρήστες είναι 30 ετών, ένας επιθυμητός στόχος πελατείας που συχνά έχει χρήματα και ελεύθερο χρόνο για διακοπές. Ακόμα κι αν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα του ξενοδοχείου σας, είναι πιθανό να είναι σε θέση να επηρεάσουν θετικά όσους μπορούν.

Μοιράσου το

Close Menu