Κατασκευη site για ξενοδοχεια | Κατασκευη ιστοσελιδας ξενοδοχειου

Κατασκευη site για ξενοδοχειαΚατασκευη site για ξενοδοχεια: Εάν σκέφτεστε να κατασκευάσετε μια νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας τότε πιθανώς να αναρωτιέστε το κόστος ιστοσελίδας ξενοδοχείου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος δημιουργίας μίας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας δώσει γενικές πληροφορίες καθώς αρχίζετε να σκέφτεστε για μια νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας.

Παράγοντες σχεδιασμού στην κατασκευη site για ξενοδοχεια

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας πρέπει να παραμείνει ενημερωμένη ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε νέους επισκέπτες. Η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία έχει τα δικά της πρότυπα για τη σχεδίαση νέων ιστοσελίδων. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο για τη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων ξενοδοχείων και δωματίων να απευθυνθείτε σε μία εταιρία που έχει εμπειρία στο χώρο.

SEO

Οι ταξιδιώτες θα βρουν την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.
Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Σαντορίνη ή στη Ρόδο, πού θα πάτε να για βρείτε ξενοδοχεία; Εάν ξεκινήσετε αναζητώντας στη Google τότε δεν είστε μόνοι. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν μια μηχανή αναζήτησης για να αρχίσουν να σχεδιάζουν το ταξίδι τους.

Καθώς περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν ξενοδοχείο, η αξία του να βρεθεί στις μηχανές αναζήτησης συνεχίζει να αυξάνεται για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και δωματίων. Αν η ιστοσελίδα σας δεν διαθέτει τη σωστή βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO), τότε οι πιθανοί επισκέπτες ενδέχεται να μην βρουν ποτέ την νέα ιστοσελίδα σας.

Στην CMD βοηθάμε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια να ανεβαίνουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για να δώσετε στο ξενοδοχείο σας περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.
Οι ειδικοί μας εκπαιδεύονται για να εφαρμόζουν αυτές τις κρίσιμες τεχνικές SEO σε κάθε νέα ιστοσελίδα.

Εφαρμογή κανόνων SEO

  • Λέξεις-κλειδιά που οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν για να βρουν ξενοδοχείο στις μηχανές αναζήτησης
  • Δημιουργία σελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης
  • Διατήρηση του SEO από την προηγούμενη ιστοσελίδα σας
  • Ρύθμιση στον κώδικα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την ταχύτερη φόρτωση της ιστοσελίδας σας σε όλες τις συσκευές
  • Ιστοσελίδα ξενοδοχείου φιλική προς τον χρήστη

Η ιστοσελίδα σας είναι συχνά η πρώτη αλληλεπίδραση που έχουν οι ταξιδιώτες με το ξενοδοχείο σας. Οι χρήστες συγκρίνουν τις διαφορετικές επιλογές διαμονής και επειδή βιάζονται, η ιστοσελίδα σας έχει μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να τραβήξει την προσοχή του. Μέσα σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να βρει τις πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρει μια απόφαση κράτησης.

Template vs Custom Design

Οι ιστοσελίδες βασισμένες σε έτοιμα templates κοστίζουν λιγότερο για να κατασκευαστούν σε σχέση με τις ιστοσελίδες custom σχεδιασμού. Όταν παίρνετε μία προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας που είναι πολύ φθηνότερη από άλλες εταιρίες, είναι συνήθως επειδή η φθηνότερη εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα έτοιμο template για τη νέα σας ιστοσελίδα.

Από την άλλη πλευρά, μία custom σχεδιασμένη ιστοσελίδα, έχει σχεδιαστεί από τη βάση της για να αντικατοπτρίζει την εικόνα, την προσωπικότητα της επιχείρησης σας. Δεδομένου ότι ένας επαγγελματίας σχεδιαστής θα δημιουργήσει τη νέα ιστοσελίδα σας από ένα κενό καμβά. Έτσι σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε για την εμπειρία τους στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Στην CMD ειδικευόμαστε στη κατασκευη site για ξενοδοχεια με custom σχεδιασμό. Οι σχεδιαστές μας παρουσιάζουν τη μοναδικότητα της επιχείρησης σας με ένα μοναδικό σχεδιασμό που χρησιμοποιεί ειδικά χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στην αύξηση κρατήσεων. Ένας προσαρμοσμένος σχεδιασμός αυξάνει το κόστος κατασκευής, αλλά είναι σίγουρο ότι θα δώσει στο ξενοδοχείο σας πιο επαγγελματική και αποτελεσματική παρουσία.

Responsive Design

Μπορούν οι ταξιδιώτες να κάνουν όλα αυτά από το smartphone τους; Οι περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν κινητές συσκευές όπως tablet και smartphones για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση σε όλες τις οθόνες και συσκευές. Η κατασκευη site για ξενοδοχεια πρέπει να έχει ευέλικτο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει πρέπει να έχετε μια ιστοσελίδα που προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει σε μεγέθη οθόνης για υπολογιστές, tablet και smartphone και να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα σας σε διάφορες συσκευές.

Μορφή περιεχομένου

Είτε χρειάζεστε μια συλλογή φωτογραφιών για να προβάλλετε εικόνες των δωματίων σας είτε μια λίστα για την εμφάνιση των διαφόρων υπηρεσιών σας, ο τρόπος με τον οποίο το περιεχόμενό σας εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα καθορίζεται από τη σελίδα.

Τα περισσότερα site ξενοδοχείων έχουν μια συγκεκριμένη διάταξη που έχει δημιουργηθεί για την αρχική σελίδα και μία πρόσθετη διάταξη που έχει δημιουργηθεί για τις άλλες σελίδες.
Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας, μερικές φορές είναι λογικό να δημιουργήσετε πρόσθετες διατάξεις σελίδας. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθεί μια πρόσθετη διάταξη για την εμφάνιση των δωματίων σας με έναν ελκυστικό τρόπο.

Οι διατάξεις έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην κράτηση των ταξιδιωτών. Εάν η ιστοσελίδα σας προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας, να κάνουν κλικ σε διαφορετικά τμήματα και να μάθουν περισσότερα για τα δωμάτια, τις παροχές και τις υπηρεσίες σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι παράγοντες θα αυξήσουν τις κρατήσεις.

Εύκολη ενημέρωση

Πρέπει να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη δική σας ιστοσελίδα. Οι τιμές αλλάζουν, τα δωμάτιά ανακαινίζονται ή προστίθεται ένα νέο χαρακτηριστικό. Πρέπει να μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές στην ιστοσελίδα σας μόνοι σας χωρίς να υποχρεώνεστε να καλέσετε αυτόν που την κατασκεύασε.

Υπάρχουν διαθέσιμα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) τα οποία επιτρέπουν στους κατόχους ιστοσελίδων να κάνουν τέτοιες αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να πειράξουν τον κώδικα.

Στην CMD κατασκευάζουμε εύχρηστες ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με το φιλικό προς το χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το WordPress. Επίσης θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε την νέα σας ιστοσελίδα, και θα σας δείξουμε τον τρόπο που θα σας επιτρέψει να κάνετε γρήγορα και εύκολα αλλαγές στο περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσθέτετε νέες φωτογραφίες και βίντεο και ακόμη και να διαχειρίζεστε τις κριτικές των πελατών σας.

Κριτικές πελατών

Οι ηλεκτρονικές κριτικές των ταξιδιωτών διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο να επηρεάζουν τις αποφάσεις για νέες κρατήσεις. Ένα ενσωματωμένο σύστημα κριτικών για τους επισκέπτες διευκολύνει να συλλέξετε και να προβάλλετε σχόλια επισκεπτών απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Όταν οι επισκέπτες υποβάλλουν τις κριτικές τους μέσω της ιστοσελίδας σας, οι υποβολές τους κρατούνται μέχρι να τις εγκρίνετε εσείς για την προβολή τους.

Η κατασκευη site για ξενοδοχεια είναι κάτι στο οποίο ειδικευόμαστε. Εάν σκέφτεστε να κατασκευάσετε μια νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας, τότε θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας κατατοπίσουμε με τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αυξήσετε τις online κρατήσεις σας.

Μοιράσου το

Close Menu