κατασκευή mobile application Αθήνα | Κατασκευή Mobile app

κατασκευή mobile applicationKατασκευή mobile application Αθήνα: Όπως έχουμε αναλύσει στο παρελθόν, η εξέλιξη της τεχνολογίας αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στον χώρο των επιχειρήσεων. Η ανάγκη για συνεχή εξέλιξη σύμφωνα με τα τεχνολογικά δρώμενα γίνεται επιτακτική. Τα τελευταία χρόνια η χρήση των κινητών τηλεφώνων και κυρίως των smartphone αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Οι επιχειρήσεις λοιπόν που θέλουν να ξεχωρίσουν και να «χτυπήσουν» τον επιχειρηματικό ανταγωνισμό, πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό. Πως θα το επιτύχει αυτό; Μα φυσικά με την κατασκευή mobile application.

Σε τι αναφέρεται ο όρος mobile app;

Ο όρος αυτός, ή εν συντομία app, αναφέρεται φυσικά στις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, τόσο με λειτουργικό σύστημα android όσο και IOS, τις οποίες ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» και να εγκαταστήσει στον κινητό του. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να είναι μια μετατροπή της ιστοσελίδας σε εφαρμογή, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή που προσφέρει διάφορες λειτουργίες (utilities) σε ένα κινητό τηλέφωνο κλπ.

Για ποιο λόγο χρειάζεστε η Κατασκευή Mobile application;

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει κάποιος να επενδύσει στην κατασκευή mobile application είναι αρκετοί. Νούμερο ένα και βασικότερος θα λέγαμε ότι είναι το ευρύ κοινό στόχευσης. Για παράδειγμα, η εταιρεία σας μπορεί να εδρεύει στην Αθήνα, αλλά η στόχευση του κοινού σας και η προώθησή της να γίνει πανελλαδικά. Ο καθένας μας πλέον χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει ότι το 83% του μέσου πληθυσμού, το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει είναι να κοιτάξει το κινητό του τηλέφωνο. Με την κατασκευή μιας εφαρμογής για κινητά μπορείτε να στοχεύσετε σε αυτό το κοινό και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς για ποιο λόγο να προβώ σε μια τέτοια επένδυση αφού η ιστοσελίδα της επιχείρησή μου είναι Responsive και φορτώνει και από κινητά τηλέφωνα; Ο λόγος είναι ότι σε αντίθεση με μια responsive ιστοσελίδα που ο χρήστης θα πρέπει να ανοίξει την εφαρμογή για περιήγηση στο ίντερνετ και να πληκτρολογήσει την ιστοσελίδα σας ώστε να την επισκεφτεί, με την εφαρμογή για κινητά η διαδικασία γίνεται μόλις με ένα «Tap» στο εικονίδιο της εφαρμογής. Έτσι η σωστή προώθηση της εφαρμογής και η εγκατάστασή της από αρκετούς χρήστες, θα οδηγήσει στην αύξηση των επισκεπτών και των πελατών της επιχείρησής σας, το οποίο άλλωστε είναι και ο βασικός στόχος κάθε επιχείρησης.

Τι πρέπει να προσέξω κατά την κατασκευή ενός Mobile App;

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετώπιζε κάποιος που ήθελε να επενδύσει σε μια εφαρμογή για smartphones, ήταν το λογισμικό στο οποίο θα πρέπει να στοχεύσει. Λέγοντας λογισμικό, εννοούμε αν η εφαρμογή θα απευθύνεται σε κινητά με Android, IOS, ή Windows Phones. Το κόστος για να κατασκευάσει κάποιος τρεις εφαρμογές, μία για κάθε λογισμικό, ήταν αρκετά μεγάλο. Την λύση στο πρόβλημα αυτό ήρθαν να δώσουν οι υβριδικές εφαρμογές (hybrid mobile applications). Μια υβριδική εφαρμογή, είναι σχεδιασμένη σε πλαίσιο στο οποίο η μετατροπή του κώδικά της γίνεται αυτόματα. Έτσι, η συγκεκριμένες εφαρμογές μπορούν να στοχεύσουν σε όλα τα λογισμικά κινητών τηλεφώνων χωρίς να απαιτείται η δημιουργία τριών διαφορετικών εφαρμογών από την αρχή.

Αν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με την κατασκευή Mobile application η ομάδα μας στην Αθήνα μπορεί να σας παρέχει όλες τι πληροφορίες που χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Μοιράσου το

Close Menu