Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη | Κατασκευή eshop Αθήνα

Κατασκευή eshop ΘεσσαλονίκηΚατασκευή eshop Θεσσαλονίκη-Αθήνα: Η σύγχρονη κατασκευή eshop αφορά περισσότερα από τη δημιουργία μιας ελκυστικής ιστοσελίδας με προϊόντα. Η καλύτερη εμπειρία των χρηστών, η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, η ευκολία χρήσης, η ταχύτητα και οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι μερικά μόνο στοιχεία που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ενός επαγγελματικού ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Η ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (eshop), προσφέροντάς μια σειρά αποτελεσματικών υπηρεσιών για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησής σας.

Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη γιατί να επιλέξετε εμάς;

Εκτός από την επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας για τη δημιουργία του e-shop σας (Woocommerce, opencart κλπ.) η ομάδα μας προσφέρει τη δυνατότητα μοναδικού σχεδιασμού (custom design) ανάλογα με τις ανάγκες της δική σας επιχείρησης. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο με τον κατάλληλο σεβασμό και σε συνεργασία πάντα μαζί σας, δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις βάσει του δικού σας budget και αναγκών. Εστιάζοντας στην ευχρηστία και την καλαίσθητη σχεδίαση του καταστήματός σας, δημιουργούμε κορυφαίες λύσεις στην εταιρική σας ταυτότητα.
Αναλαμβάνουμε κάθε πλευρά της διαδικτυακής σας δραστηριότητας, από τον βασικό σχεδιασμό και την κατασκευή eshop, μέχρι τη διαχείρισή του, το διαδικτυακό μάρκετινγκ και την αύξηση των πωλήσεών σας. Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την ελληνική αγορά. Στόχος μας πάντα η προσέγγιση νέων πελατών και η συνεχής αύξηση των πωλήσεών σας.

Τι περιλαμβάνει μια σωστή κατασκευή eshop;

Όπως προαναφέραμε, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελεί απλά μια κατασκευή ιστοσελίδας με προϊόντα. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να περιέχει όλες εκείνες τις απαραίτητες λειτουργίες που θα βοηθήσουν ώστε να μετατρέψετε τους επισκέπτες της σελίδας σας σε πελάτες.

  • Η δημιουργία λοιπόν ενός συστήματος αναζήτησης και κατηγοριοποίησης των προϊόντων καθώς και τα πολλαπλά φίλτρα χαρακτηριστικών, είναι από τις βασικότερες λειτουργίες που πρέπει να περιέχει ένα eshop.
  • Ένα σύστημα αξιολογήσεων βοηθά στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών σας απέναντι στην επιχείρησή σας, και στην ενθάρρυνση τους να επιλέξουν εσάς για τις αγορές τους.
  • Η δυνατότητα εγγραφής των επισκεπτών σας στο Newsletter, σας προσφέρει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους υποψήφιους πελάτες σας, να δημιουργήσετε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και να τους προσφέρετε δελεαστικές προσφορές με εκπτωτικά κουπόνια, που φυσικά θα οδηγήσουν στην σταδιακή αύξηση των πωλήσεων.
  • Η αναλυτική καταγραφή και μελέτη των στατιστικών, σας βοηθούν να κατανοήσετε την συμπεριφορά των επισκεπτών σας, τα προϊόντα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση καθώς και άλλα δεδομένα που θα οδηγήσουν στη δημιουργία μιας καλύτερης στρατηγικής μάρκετινγκ.
  • Τέλος, η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου SSL, είναι επίσης πολύ βασική στην λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης.

Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλαδα με τις επιλογές που σας προσφέρουμε, εγγυόμαστε για όλα τα παραπάνω, καθώς και κάθε άλλης επιπρόσθετης λειτουργίας που επιθυμείτε. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο και η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Μοιράσου το

Close Menu