Η προσέγγισή μας στην Κατασκευή Ιστοσελίδων ξεκινά με μια διαδικασία δοκιμασμένη στο χρόνο που ανακαλύπτει και αντιμετωπίζει το απροσδόκητο!

Αυτό που κάνουμε

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εκπληκτικές ιστοσελίδες και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξουμε την δικιά σας. Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από ομάδα έμπειρων σχεδιαστών. Όλες μας οι ιστοσελίδες έχουν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας όποτε το επιθυμείτε.

Έχουμε έναν καινοτόμο τρόπο δημιουργίας, αφαιρώντας περιττά κόστη, προσφέροντας χαμηλές τιμές και υπηρεσίες.
Εξερευνήστε τις υπηρεσίες προσφέρουμε και ρίξτε μια ματιά στην ποιότητα της δουλειάς μας. Αν ψάχνετε να βρείτε μία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων τότε θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

Διαδικασία Κατασκευής Ιστοσελίδων

έρευνα κατασκευής ιστοσελίδων

Έρευνα & Στρατηγική

Η κατασκευή ιστοσελίδων ξεκινά με μια φάση έρευνας και στρατηγικής. Η ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων, αποτελούμενη από πωλητές, διαχειριστές ιστοσελίδων, σχεδιαστές ιστοσελίδων και τεχνικούς, διεξάγουν συνεντεύξεις στους ενδιαφερόμενους πελάτες σχετικά με τη διαφοροποίηση της δουλειάς τους, το ανταγωνιστικό τοπίο, τους στόχους και το έργο τους. Το αποτέλεσμα αυτής της φάσης είναι ένα τεκμηριωμένο χρονοδιάγραμμα, λεπτομερές σχέδιο ιστοσελίδας και μια στρατηγική στο διαδίκτυο.

Κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργία ιστοσελίδων, ιστοσελίδες σε φθηνές τιμές, κατασκευή ιστοσελίδας, χαμηλό κόστος κατασκευής site

Σχεδιασμός και Οργάνωση πληροφοριών

Μόλις βρεθεί το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, την διαφοροποίηση που θέλουμε να πετύχουμε και την στρατηγική επιχειρηματική ανάλυση της ιστοσελίδας, το έργο μεταφέρεται στην φάση της εμπειρίας του χρήστη και της οργάνωσης των πληροφοριών. Σε αυτή τη φάση η διάταξη, τα χαρακτηριστικά, οι λειτουργίες, τα κείμενα καταγράφονται και τεκμηριώνονται

σχεδιασμός-ιστοσελίδων, website design, responsive design

Δημιουργικό & σχεδιασμός από τον σχεδιαστή ιστοσελίδων

Σε αυτή τη φάση, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων αρχίζουν να εφαρμόζουν χρώματα και σχέδια βάση των πληροφοριών που έχουν. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων παρέχουν επίσης στον πελάτη σχέδια με μοναδική χρήση γραμματοσειρών και χρωμάτων για όλη την ιστοσελίδα.

Responsive Σχεδιασμός ιστοσελίδων & Ανάπτυξη Back-End

Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται ώστε να είναι responsive, για να λειτουργούν σε διάφορες οθόνες, σε κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Όλος ο κώδικας πραγματοποιείται σε HTML5, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές, και ένα CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) που είναι προσαρμοσμένο ώστε να δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ενημερώνουν τις responsive ιστοσελίδες τους άμεσα.

website-optimization

Ποιοτικός έλεγχος και δοκιμές

Η δημιουργία μίας responsive ιστοσελίδας υψηλής ποιότητας απαιτεί διεξοδικές δοκιμές και διασφάλιση ποιότητας σε πολλές συσκευές. Έτσι εξασφαλίζεται ότι οι σελίδες φορτώνονται γρήγορα και σωστά σε κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Επιπλέον, ελέγχετε η ασφάλεια, και η ιστοσελίδα δοκιμάζεται για σωστή απόδοση στο SEO (Search Engine Optimization).

κατασκευή ιστοσελίδας

Ανέβασμα ιστοσελίδας, Ανάλυση & Βελτιστοποίηση

Μετά από εξαντλητικές δοκιμές στη φάση ποιοτικού ελέγχου, ένας προγραμματιστής του συστήματος εκτελεί δοκιμές για να εξασφαλίσει ότι η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εκκίνησης, μια ομάδα από έμπειρους προγραμματιστές παρακολουθεί επίσης τις συμπεριφορές των χρηστών στην ιστοσελίδα και αναλύει για την βέλτιστη απόδοση της.

Αρχική » Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων

25

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων

12

Ιστοσελίδες στην κορυφή της Google

35

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

97

Κατασκευή διαφημίσεων στο Facebook 

15

Ενεργές στρατηγικές Email marketing 

38

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πείτε μας για την δικιά σας Ιστοσελίδα!

Το πάθος μας είναι η καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο!

Διαφημιστείτε στο διαδίκτυο - αποκτήστε την καλύτερη ασυναγώνιστη διαδραστική εμπειρία βασισμένη στον έξυπνο σχεδιασμό και την καινοτόμο τεχνολογία. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι τέχνη, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Τι είπαν για εμάς