Αρχική » Κατασκευή Ιστοσελίδων | Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αυτό που κάνουμε

Μια ολοκληρωμένη και αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων είναι κάτι παραπάνω από τη δημιουργία μερικών σελίδων με κείμενα. Είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης με τον επισκέπτη. Είναι ένας τρόπος να προβάλλεται την επωνυμία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ευρύ κοινό που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των εν δυνάμει πελατών σας. Πώς είναι όμως αυτό εφικτό αυτό, όταν έχετε να αντιμετωπίσετε εκατομμύρια ιστοσελίδες στο internet; Τι είναι εκείνο που θα κάνει την δική σας σελίδα ξεχωριστή και θα προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία στον επισκέπτη; Η απάντηση σε όλα τα ανωτέρω ερωτήματα έρχονται με την επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας που σας προσφέρουμε.

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων CMD Digital Agency

Η CMD δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις web design και web development, από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως τη δημιουργία της τελικής μορφής μιας ιστοσελίδας.

Βασικά Χαρακτηριστικά στην κατασκευή ιστοσελίδας

Ένας σχεδιασμός ιστοσελίδας, για να θεωρηθεί επιτυχημένος και αποδοτικός, πρέπει να κάνει την δική σας σελίδα να ξεχωρίσει από χιλιάδες παρόμοιες που υπάρχουν στον ιστό του διαδικτύου. Για τον λόγο αυτό πρέπει να περιέχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν σε αυτή την επιτυχία. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά;

Responsive Design

κατασκευη-ιστοσελιδων-responsive-designΗ σελίδα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική προς τον επισκέπτη, ώστε να τον βοηθήσει να περιηγηθεί και να βρει αυτό για το οποίο την επισκέφθηκε. Ένα λοιπόν από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας, είναι το responsive design της.
Με τον όρο αυτό εννοείται μια αυτομάτως προσαρμοζόμενη ιστοσελίδα αναλογα με το μέγεθος της συσκευής από την οποία την επισκέπτεται ένας χρήστης. Έτσι, είτε ο επισκέπτης συνδέεται από υπολογιστή, είτε από κινητό ή τάμπλετ, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στις διαστάσεις της συσκευής αυτής χωρίς να απαιτείτε η κύλιση (scroll) δεξιά και αριστερά για να εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο. Πέραν όμως του responsive design, λόγω της τεράστιας πλέον χρήσης του διαδικτύου από κινητές συσκευές, πρέπει η σελίδα να είναι και φιλική προς τη χρήση της από αυτές τις φορητές συσκευές.

Δυναμικές-Ιστοσελίδες-cmd-κατασκευή-ιστοσελίδωνΔυναμικές Ιστοσελίδες

Η σελίδα πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα καθώς και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Ταχύτητα φόρτωσης

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι γρήγορη στη φόρτωση και ασφαλής απέναντι σε επιθέσεις hacker. Ένας επισκέπτης δεν περιμένει συνήθως περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσει μία ιστοσελίδα. Αν η ιστοσελίδα σας είναι αργή στην φόρτωση, αυτό θα οδηγήσει σε απώλεια επισκεπτών και κατά συνέπεια πελατών για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας.
Επιπρόσθετα, τις τελευταίες ημέρες έχει παρουσιάσει μεγάλο αντικείμενο συζήτησης η παραβίαση προσωπικών δεδομένων καταναλωτών και χρηστών του διαδικτύου. Σε μια ιστοσελίδα που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της, πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε μου και η Google δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην κατασκευή ιστοσελίδων ώστε να κατατάξει μία ιστοσελίδα υψηλότερα στην μηχανή αναζήτησής της. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων από εμάς, λαμβάνετε ένα απολύτως προσαρμοσμένο σχεδιασμό (Custom Design) αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, με όλα τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας έχουν προτιμήσει και συνεχίζουν να μας προτιμούν, μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις.

25

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων

12

Ιστοσελίδες στην κορυφή της Google

35

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

97

Κατασκευή διαφημίσεων στο Facebook 

15

Ενεργές στρατηγικές Email marketing 

38

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πείτε μας για την δικιά σας Ιστοσελίδα!

Το πάθος μας είναι η καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο!

Διαφημιστείτε στο διαδίκτυο - αποκτήστε την καλύτερη ασυναγώνιστη διαδραστική εμπειρία βασισμένη στον έξυπνο σχεδιασμό και την καινοτόμο τεχνολογία. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι τέχνη, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Τι είπαν για εμάς