Μήπως η ιστοσελίδα σας χρειάζεται επανασχεδιασμό;

Μήπως η ιστοσελίδα σας χρειάζεται επανασχεδιασμό;Δεν είναι φιλική προς τα κινητά

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος επανασχεδιασμού. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν κλιμακώνεται καλά στις κινητές συσκευές, έχετε ένα τεράστιο πρόβλημα. Η κατασκευή ιστοσελίδων έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι εύκολη στη χρήση σε ένα τηλέφωνο ή ένα tablet. Αν δεν είναι φιλική προς το χρήστη ή φιλική προς το κινητό, θα χάσετε πελάτες και θα χάσετε την κατάταξη αναζήτησης στην Google.

Δεν μπορείτε να την επεξεργαστείτε εύκολα

Οι καιροί έχουν αλλάξει και οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολες στην επεξεργασία τους. Αν βρίσκετε το back-end σας δύσκολο στην χρήση, επικοινωνήστε με τον σχεδιαστή της ιστοσελίδας σας για να σας κατατοπίσει. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη και για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε οι ίδιοι τις αλλαγές.

Ο ανταγωνισμός προχωράει και εξελίσσετε

Ρίξτε μια ματιά στις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας. Σε τι υπερτερούν σε σχέση με εσάς; Μπορεί ένας πελάτης να σας επιλέξει γιατί η ιστοσελίδα σας είναι ποιο εύκολη στη χρήση σε σχέση με τον ανταγωνιστή σας; Με λίγα λόγια ο επανασχεδιασμός και η επένδυση που κάνετε στην ιστοσελίδα σας θα φέρει αποτελέσματα. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Δεν παράγει πωλήσεις

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μια πώληση ήρθε μέσω της ιστοσελίδας σας; Πόσα χρήματα κερδίζετε από την ιστοσελίδα σας; Πιστεύετε ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο; Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα για μια εταιρεία και έναν επιχειρηματία. Έχουμε πελάτες που άλλαξαν την ιστοσελίδα τους και είχαν αύξηση πωλήσεων. Με αυτόν τον τρόπο περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονταν την ιστοσελίδα τους και άρχιζαν να επικοινωνούν.

Είναι άνω των τριών ετών

Μετά από περίπου τρία χρόνια η τεχνολογία και το στυλ θα έχουν προχωρήσει. Εάν η ιστοσελίδα σας έχει δημιουργηθεί πριν από τρία ή περισσότερα χρόνια ίσως είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε τον σχεδιασμό της αλλάζοντας τον σε κάτι φρέσκο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε συμβουλές για την δικιά σας ιστοσελίδα.

Μοιράσου το

Close Menu