Πώς να κάνετε την ιστοσελίδα σας γρηγορότερη

Πώς να κάνετε την ιστοσελίδα σας γρηγορότερηΟι επισκέπτες σας θέλουν να αποκτήσουν τις πληροφορίες που αναζητούν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Εάν η ιστοσελίδα σας είναι αργή, ο επισκέπτης θα πάει αλλού για τις πληροφορίες που ψάχνει. Επίσης, η Google ανταμείβει τις ιστοσελίδες που είναι γρήγορες. Ο προτεινόμενος χρόνος που πρέπει να φορτωθεί μία σελίδα είναι μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

Αγοράστε ένα γρήγορο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της ταχύτητας της ιστοσελίδας. Ελέγξτε με μία εταιρία που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή ιστοσελίδων διάφορα γρήγορα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι μειώνετε το response time του server και επιτυγχάνετε καλύτερες ταχύτητες.

Βελτιστοποιήστε τις εικόνες.

Είτε δημιουργείτε τις δικές σας εικόνες είτε χρησιμοποιείτε εικόνες από αλλού, η προεπιλεγμένη μορφή συχνά συνεπάγεται με ένα πολύ μεγάλο αρχείου. Μια εικόνα που από τη φωτογραφική σας μηχανή είναι ένα πολύ μεγάλο αρχείο για την ιστοσελίδα σας. Χρησιμοποιήστε ένα λογισμικό επεξεργασίας εικόνων για να μειώσετε την ανάλυση και να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων σας. Υπάρχουν δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας εικόνων που μπορούν να κάνουν την δουλειά σας άριστα.

Μην φορτώνετε την ιστοσελίδα σας με μεγάλα αρχεία.

Εάν έχετε μεγάλα αρχεία στην ιστοσελίδα σας, πρέπει να τα φιλοξενήσετε σε μια πλατφόρμα cloud ή σε κάποιον άλλο server. Μεγάλες εικόνες, βίντεο και αρχεία ήχου επιβαρύνουν την ιστοσελίδα σας.

Διαγράψτε αχρησιμοποίητα plugins

Μιλώντας για plugins, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα σας μόνο τα plugins που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία. Απενεργοποιήστε και διαγράψτε πρόσθετα που δεν χρησιμοποιείτε. Η σχολαστικότητα είναι το πάν σε μία ιστοσελίδα.

Μοιράσου το

Close Menu