Πώς να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας στα κινητά

Πώς να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας στα κινητάΜε την επισκεψιμότητα στα κινητά πολλές φορές να ξεπερνά τους επιτραπέζιους Η/Υ, η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας είναι πλέον απαραίτητο να είναι responsive. Ωστόσο, όλες οι ιστοσελίδες δεν δημιουργήθηκαν να προσαρμόζονται στα κινητά.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιωθεί η ιστοσελίδα σας. Ορισμένες από αυτές είναι καλύτερα να αφήνονται σε μια επαγγελματική ομάδα που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας για το ξενοδοχείο σας.

Ελαφρύτερες εικόνες

Πρέπει το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας να είναι εξισορροπημένο. Οι εικόνες έχουν πολύ μεγαλύτερο ψηφιακό βάρος από το κείμενο, γι ‘αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό να έχουμε σωστή αναλογία εικόνων και κειμένου.
Διατηρήστε το σε μια εικόνα ανά σελίδα (εκτός της σελίδας gallery). Ενώ οι εικόνες είναι σημαντικές για τις ιστοσελίδες ξενοδοχείων, πρέπει να τις εξισορροπήσετε. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η συμπίεση της κάθε εικόνας που επηρεάζει άμεσα την ταχύτητα φόρτωσης.
Αν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας βρεθούν περιμένουν πολύ ώρα για να φορτωθεί μια σελίδα επειδή έχει γεμίσει με εικόνες, θα μπορούσαν να την κλείσουν. Σε σελίδες όπως η Gallery, βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες φορτώνονται μόνο όταν οι χρήστες μετακινηθούν προς το κάτω μέρος της σελίδας, αυτό μειώνει το χρόνο φόρτωσης.

Μεταμορφώστε βίντεο στο YouTube, όχι στον ιστοσελίδα σας!

Αντί να μεταμορφώνετε βίντεο στην ιστοσελίδα σας, δημοσιεύσετε τα στο YouTube και στην συνέχεια ενσωματώστε τα.
Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι τα βίντεο δεν θα χρειαστεί να φορτώσουν με τη σελίδα, αντ ‘αυτού, θα φορτωθούν μόνο όταν ο χρήστης είναι έτοιμος να τα δεί. Αυτό επιταχύνει τη σελίδα και δεύτερον, εάν το βίντεο σας είναι στο YouTube, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες διαφημίσεις βίντεο.
Τέλος, δημιουργείστε μία ιστοσελίδα φωτεινή, γρήγορη και φιλική προς το χρήστη.

Μοιράσου το

Close Menu