Βασικοί κανόνες του SEO για αύξηση της επισκεψιμότητας

Βασικοί κανόνες του SEO
Βασικοί κανόνες του SEO

Η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων με SEO στις μηχανές αναζήτησης, έχει γίνει μια τεράστια προτεραιότητα στην κατασκευή ιστοσελίδων. Οι υψηλότερες κατατάξεις στην Google έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερη επισκεψιμότητα.

αύξηση της επισκεψιμότητας
αύξηση της επισκεψιμότητας

Το ερώτημα είναι πως αυτό λειτουργεί. Πώς προστίθεντε λέξεις-κλειδιά σε διαφορετικά σημεία της ιστοσελίδας για καλύτερο ranking.
Οι μηχανές αναζήτησης με την πάροδο του χρόνου έχουν βελτιώσει τους αλγορίθμους αναζήτησης για την προώθηση περιεχομένου υψηλής ποιότητας και ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει ότι το Search Engine Optimization είναι πιο περίπλοκο από παλιά.

Αν ψάχνετε κάποιον για να βελτιώσετε το SEO σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λέξεις κλειδιά

Ένα σημαντικό κομμάτι του SEO είναι οι λέξεις-κλειδιά στον τίτλο, την κεφαλίδα, την μετα-περιγραφή και στο περιεχόμενο.

Αυτές οι λέξεις-κλειδιά λένε στις μηχανές αναζήτησης τι αφορά η συγκεκριμένη σελίδα και δείχνει ότι είναι σχετική όταν οι χρήστες αναζητούν αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά την επιλογή και χρήση λέξεων-κλειδιών, για να έχουν οι χρήστες καλύτερα αποτελέσματα.

Μεγάλες λέξεις κλειδιά

Οι λέξεις και οι φράσεις που θα χρησιμοποιήσετε για να περιγράψετε την ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας είναι ξενοδοχείο, πρέπει οι λέξεις όπως “δωμάτια” να προσπαθήσετε να τις προσθέσετε. Και θα ήταν τέλειο αν οι χρήστες που αναζητούσαν “δωμάτια” να κατευθυνόταν στην ιστοσελίδα σας. Το δύσκολο είναι όταν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με την συγκεκριμένη λέξη.

Επίσης, προσπαθήστε να βάλετε λέξεις-κλειδιά με περιγραφή. Για παράδειγμα “Πολυτελές ξενοδοχείο στην Σαντορίνη”.

Παρόλο που υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι που αναζητούν αυτή τη φράση από “Ξενοδοχείο”. Οι άνθρωποι που ψάχνουν για “Ξενοδοχείο” θα μπορούσαν να ψάξουν για διάφορα πράγματα – φωτογραφίες, φόρουμ, αλλά οι άνθρωποι που ψάχνουν για ” Πολυτελές ξενοδοχείο στην Σαντορίνη ” αναζητούν κάτι ποιο συγκεκριμένο.

Εστιάζοντας σε λέξεις-κλειδιά με περιγραφή, είναι πιθανότερο να ταξινομηθείτε υψηλότερα, αλλά και να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Λέξεις με λεπτομέρεια

Εκτός από τις λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει επίσης να βάλετε λέξεις-κλειδιά με βάση την τοποθεσία. Αυτό βοηθάει την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε χρήστες που αναζητούν σε συγκεκριμένες περιοχές. Η συγκεκριμένη τεχνική SEO ονομάζετε Τοπικό SEO.

Πλούσιο περιεχόμενο

Εκτός από την τις λέξεις-κλειδιά, η ιστοσελίδα σας πρέπει να διαθέτει ποιοτικό και πλούσιο περιεχόμενο για να καταταχθεί υψηλά. Στην Google αρέσει το μοναδικό και πλούσιο περιεχόμενο, και στην συνέχεια βοηθάει στην υψηλότερη κατάταξη της ιστοσελίδα σας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλεις μοναδικό αποτέλεσμα σε ανταγωνιστική τιμή; Πάρε προσφορά!

Η έμπειρη ομάδα μας πάντα δίπλα σου, κάλεσε μας.

Τηλέφωνο: (+30) 210 3001780

E-Μail: info@cmd.gr

Scroll to Top

Σας καλούμε σε 10 λεπτά!

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

κατασκευή ιστοσελίδων

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας!

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας