Τα οφέλη του Slider σε μία ιστοσελίδα

Τα οφέλη του Slider σε μία ιστοσελίδαΜε την προσθήκη ενός Slider στην ιστοσελίδα σας κερδίζετε πολλά πράγματα. Από την βελτίωση του SEO έως την προώθηση ενός προϊόντος. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το χαρακτηριστικό μίας ιστοσελίδας.

Τι είναι ο Slider;

Είναι μια παρουσίαση εικόνων και γραφικών που εμφανίζονται με την μορφή εναλλαγής σε μία ιστοσελίδα. Κάποιοι Slider καλύπτουν ολόκληρη τη σελίδα από τη μια άκρη στην άλλη, άλλοι εμφανίζονται σε ένα κομμάτι της ιστοσελίδας. Δύο ή περισσότερες εικόνες εναλλάσσονται και συνήθως διαθέτουν κείμενο και ένα κουμπί που επιτρέπει στο χρήστη να μεταβεί σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία της ιστοσελίδας.

Οφέλη

Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μας αρέσουν οι slider στην κατασκευή ιστοσελίδων:

  • Εμφάνιση: Στους χρήστες αρέσει να βλέπουν εικόνες και αυτό δίνει την ευκαιρία σε έναν χρήστη να μην προχωράει προς τα κάτω στην ιστοσελίδα.
  • Κρατάει την προσοχή: Μόλις ένας χρήστης δει έναν slider, συνήθως βλέπει όλες τις εικόνες. Αυτό προσθέτει χρόνο στην παραμονή ενός χρήστη στην ιστοσελίδα σας.
  • Search Engine Optimization: Όταν ένας χρήστης παραμένει στην ιστοσελίδα σας περισσότερο χρόνο, αυτό δείχνει στην Google ότι η ιστοσελίδα σας έχει κάτι που τον ενδιαφέρει. Ως εκ τούτου, ένας slider βοηθάει στην κατάταξη αναζήτησης.

Τώρα καταλαβαίνετε τι κάνει έναν slider τόσο ισχυρός. Εάν έχετε 4 ή 5 τομείς στην ιστοσελίδα σας που θέλετε να επισημάνετε μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα. Έτσι ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει κλικ οπουδήποτε ή να χαθεί.

Συνήθως η θέση του slider είναι στην κορυφή της σελίδας. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορεί να προστεθούν διάφορα χαρακτηριστικά προϊόντων, πωλήσεων ή προσφορών, ως μέρος του slider, κερδίζοντας έτσι πελάτες. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο υπέρ για κάθε είδος επιχείρησης.

Μοναδικότητα

Η ιστοσελίδα σας δεν πρέπει να μοιάζει με άλλες. Μπορούμε να προσαρμόσουμε εικόνες, κείμενο, κουμπιά και τον τρόπο με τον οποίο οι εικόνες εναλλάσσονται. Με τον Slider είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τάσεις του web design.

Μοιράσου το

Close Menu