Κατασκευή mobile εφαρμογών

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής
mobile application σε android kai ios

Βρίσκεστε εδώ: CMD Digital Agency > Κατασκευή mobile εφαρμογών | mobile εφαρμογές

Η πλειονότητα των επιχειρήσεων, αναγνωρίζοντας την σημασία των τεχνολογικών εξελίξεων, έχουν αρχίσει να προωθούν τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες τους μέσω των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Οι mobile εφαρμογές, αποτελούν ίσως τον κορυφαίο τρόπο άμεσης επικοινωνίας σε προσωπικό επίπεδο με τους πελάτες μιας επιχείρησης, καθιστώντας την κατασκευή mobile εφαρμογών μια απαραίτητη επιλογή.

Σε τι ωφελεί η κατασκευή mobile εφαρμογών την επιχείρησή σας;

Είναι γεγονός ότι τα smartphones αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, εξυπηρετώντας μια πληθώρα αναγκών για τον εκάστοτε χρήστη. Για μια επιχείρηση που διαθέτει μια mobile εφαρμογή, αυτό μεταφράζεται σε τεράστια οφέλη, τα οποία προκύπτουν από το γεγονός ότι οι εφαρμογή απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήστες κινητών τηλεφώνων. Έτσι, εκτός από την αύξηση της αξιοπιστίας, μια επιχείρηση εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο, όπως

  • η προβολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων
  • Στοχευμένων διαφημίσεων
  • Λειτουργία του GPS
  • Πρόσβαση σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ.

Επιπλέον, ένας mobile χρήστης δεν χρειάζεται να περιηγηθεί στο διαδίκτυο ώστε να βρει την επιχείρησή σας, αλλά μόλις με ένα άγγιγμα του εικονιδίου της εφαρμογής αποκτά πλήρη πρόσβαση. Αποτέλεσμα αυτού είναι η μεγαλύτερη ευκολία για τους χρήστες και κατά συνέπεια η αύξηση των επισκεπτών και πελατών για την επιχείρησή σας.

Τέλος, η παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις Υπηρεσίες σας καθώς και η άμεση τεχνική εξυπηρέτηση που μπορείτε να προσφέρετε στο κοινό σας μέσω των λειτουργιών υποστήριξης (Help desk) μιας εφαρμογής, αυξάνει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση του ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την δέσμευσή του.

κατασκευή mobile application android ios

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους designers και developers Mobile εφαρμογών ικανούς να υλοποιήσουν με επιτυχία τόσο το γραφικό όσο και το λειτουργικό κομμάτι μιας εφαρμογής. Αναλυτικότερα τα βασικά στοιχεία που περιέχουν οι εφαρμογές μας είναι:

Κατασκευή mobile εφαρμογών σε android και IOS

Το android αποτελεί το πιο συνηθισμένο λογισμικό σύστημα κινητών τηλεφώνων, με έναν τεράστιο αριθμό χρηστών να αναζητά καθημερινά εφαρμογές για προϊόντα και Υπηρεσίες. Κακά τα ψέματα όμως, τα iPhone έχουν επίσης αρχίσει να συγκεντρώνουν αρκετούς υποστηρικτές λόγω της εμπειρίας χρήσης και των μοναδικών δυνατοτήτων που προσφέρουν. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής mobile application (app) και για τα δύο αυτά λειτουργικά συστήματα μεγιστοποιώντας το κοινό στο οποίο θα στοχεύσει η επιχείρησή σας.

mobile εφαρμογές

UX / UI σχεδιασμός

Πιθανόν να έχετε ακούσει τις δύο αυτές ορολογίες. Το UX design (User Experience Design) αναφέρεται στην εμπειρία που προσφέρει μια εφαρμογή στους χρήστες της ενώ το UI Design στον σχεδιασμό της διεπαφής. Ακολουθώντας τους δύο αυτούς βασικούς παράγοντες, υλοποιούμε εφαρμογές που όχι μόνο θα έχουν ένα καθαρό και όμορφο design αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρουν και ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον για τους χρήστες της εφαρμογής σας, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία χρήσης.

Εύκολο περιβάλλον διαχείρισης

Κάθε εφαρμογή μας συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις από μέρους σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση και παράδοση της εφαρμογής ώστε να λύσουμε κάθε σας απορία και να σας βοηθήσουμε με την διαχείριση και τη λειτουργία της εφαρμογής σας.

Προσιτές τιμές

Κατανοώντας τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες, προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές κατασκευής mobile εφαρμογών.

Πείτε μας για την δική σας Εφαρμογή!

Η ομάδα μας είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας για την επιτυχημένη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Close Menu